Miljø

  • Vårt Miljø

Flowcrete har forpliktet seg til å utvikle sine produkter på en bærekraftig måte og har en holistisk innstilling til å produsere miljøvennlige gulvbelegg. Dette betyr at i stedet for bare å fokusere på miljøspørsmål, vurderes de miljømessige, sosiale og økonomiske virkningene av materialene våre knyttet til produksjon og levering. Flowcrete gjør alt dette for å øke selskapets bidrag til en mer bærekraftig verden.

Våre miljøtiltak:

Utvikle produkter som gir miljøgevinst ved å sørge for lang holdbarhet, stor driftsikkerhet, enkelt vedlikehold og trygg avhending av ubrukte materialer.

Stort fokus på utvikling og bruk av løsemiddelfrie produkter for å redusere utslipp.

Redusere avfall til et minimum, og ha faste rutiner på hvordan avfall skal håndteres.

Redusere mengden av emballasje ved å levere større mengder av produkter i UN sertifiserte bulk containere med returordning.

Ta vare på resurser ved å bruke resirkulerte produkter i produksjonen av nye.

Miljøgevinster og våre produkter:

Vi har noen av de mest miljøvennlige herdeplaster i verden og vi jobber med kontinuerlig forbedring av disse.

Herdeplastgulv kan legges over gammel herdeplast, noe som fører til at det gamle belegget blir en del av bygget inntil det rives. Herdeplaster er miljøvennlige i herdet tilstand. De utgjør ingen trussel mot miljøet som lagret avfall.

Våre fugefrie gulvløsninger bedrer luftkvaliteten betydelig og  betongstøv reduseres kraftig.

I motsetning til ubehandlede betonggulv gir våre gulvflater en god refleksjon av lyset i lokalet. Noe som fører til redusert behov for lyskilder og dermed redusert energiforbruk.

Herdeplastsystemene er fugefrie, og har høy slitestyrke. Overflaten er lett å rengjøre, med et minimum forbruk av rengjøringsmidler. Belegget har lang levetid og reparasjon og vedlikehold er enkelt å utføre.

Produksjon og installasjon er utført med høy utnyttelsesgrad av materialer, samt minimalt med avfall i forhold til mange andre løsninger. Vi bruker autoriserte leggere, som er utdannet i å håndtere materialene på en forsvarlig måte.

BREEAM

BREEAM- BRE Environmental Assessment Method – er verdens eldste og Europas ledende miljøklassifiseringsverktøy. I BREEAM nybygg og rehabiliteringsprosjekter oppnås poeng innenfor prosjektledelse, bygningens energibruk, inneklima, valg av materialer og avfallshåndtering. Flowcrete Norway kan levere både belegg- og coatingløsninger som er godkjente og benyttes i disse miljøfokuserte prosjektene.

De fleste av våre produkter, som selges på det norske markedet, produseres av Flowcrete i Polen enligt ISO 14001 og Flowcrete har også ISO 9001 sertifisering.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget