Jurassic Salmon

  • Juraassic Salmon_1.jpg
  • Jurassic Salmon_2.jpg
  • Jurassic Salmon_4.jpg
  • Jurassic Salmon_3.jpg
  • Jurassic Salmon_5.jpg

Antibakteriell gulvfinish i Jurassic Salmons prosessanlegg

Flowcrete har levert teknologien og materialene for å skape en antibakteriell gulvoverflate i Jurassic Salmons prosessanlegg, som er verdens første oppdrettsanlegg for atlantisk laks som bruker saltvannsgeotermisk vann.

Jurassic Salmon er unik i sjømatnæringen, da de bruker en lukket sirkulasjon av geotermisk vann fra tidlig jura-periode, det vil si for 150 millioner år siden. Det er rikt på mikro- og makroelementer og fritt for forurensning fra landbruk og industri, som tungmetaller, dioksiner og giftstoffer.

For å utfylle de eksepsjonelle oppdrettsforholdene var det viktig at de høyeste nivåene for hygiene og renhet skulle opprettholdes til enhver tid i prosessområdene. For å oppnå dette trengte Jurassic Salmon et gulv som ville garantere en høy hygienisk standard og være motstandsdyktig mot høye fuktighetsnivåer, brå temperaturendringer, salt og mekanisk belastning fra produksjonen av ca 1000 tonn fisk per år .

Gulv som tilfredsstiller høye krav

Løsningen som oppfylte alle disse kravene og behovene, var det antibakterielt gulvbelegget Flowfresh. Over 300 m2 av dette avanserte polyuretanbelegget ble brukt i hele Jurassic Salmons anlegg, blant annet i de mest utfordrende og forurensningssensitive produksjonsområdene.

Flowfresh er et svært hygienisk og holdbart polyuretangulv, og fordi det er sømløst og ugjennomtrengelig, er det raskt og enkelt å rengjøre siden det ikke finnes skjøter eller mellomrom som uønskede mikrober og bakterier kan gjemme seg i. I tillegg inneholder det et antibakteriell tilsetningsstoff basert på sølvioner, som hemmer veksten av bakterier i kontakt med gulvfinishen, noe som bidrar til å beskytte mot forurensning mellom skyllesyklusene. 

Ved hjelp av teknologi basert på bruk av naturlige sølv ioner reduserer Flowfresh bakterieinnholdet i overflaten med opp til 99%.

 

 

*Navnene på Flowcretes produkter og systemer kan avvike fra land til land på grunn av navnerettigheter eller systemtilpasninger til det lokale markedet.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Jurassic Salmon
  • Produkter: Flowfresh
  • Markedssektor: Mat og drikke, Produksjon
  • Plassering: Dreżewo
  • År: 2016

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget