Bannister Downs meieri

  • Bannister Downs_4.jpg
  • Bannister Downs_2.jpg
  • Bannister Downs_1.jpg

Flowcrete leverer toppmoderne gulvløsning til Bannister Downs

Bannister Downs er en familiegård, som har vært drevet av Daubney-familien i fire generasjoner. Selv om selskapet ble grunnlagt allerede i 1924, var det liberaliseringen av meieriindustrien rundt årtusenskiftet som førte til lanseringen av melkeanlegget i 2018.

Det prisbelønte anlegget er utstyrt med verdensledende teknologi for å oppnå den høyeste produktkvaliteten og en standard som gir mulighet for et optimalt dyrehold. Alle aspekter ved melkeanlegget ble tatt hensyn til i jakten på perfeksjon fra gulv til tak. For å sette ambisjonene ut i livet ble det tatt kontakt med Flowcrete i Australia for å finne den ideelle gulvløsningen.

Tilpassede farger

Flowfresh ble levert i de spesialtilpassede fargene blå, lysegrå, lyseblå og kremhvit for å gjenspeile varemerkeidentiteten. Et 6 mm tykt gulvsystem med klarlakk ble installert på anlegget, som også omfattet meieri, siloområde, kjøkken, prosessområde, blanderom og mange andre overflater. Totalt ble det installert 2350 kvadratmeter gulv. 

Flowfresh egnet seg også for kalde rom, fryserom og kjøleoppbevaring takket være systemets gode temperaturmotstand fra -15 °C til 90 °C.

Takket være gulvets slitestyrke ble systemet også installert på både lasterampe og i prosessrom. To miljøer som kontinuerlig utsettes for tung belastning fra maskiner og kjøretøy, og som ofte utsettes for fallende gjenstander.

Fugefri industrigulv

De fugefrie egenskapene som tilbys av Flowfresh, betyr også at du har et gulv som er antibakterielt og lett å rengjøre og holde rent, og som er fritt for fuger der bakterier kan gjemme seg. På denne måten ble de høye hygienekravene innfridd.

Anlegget åpnet dørene i desember 2018 og ser nå frem til å huse en kafé om kort tid.

 

 

*Navnene på Flowcretes produkter og systemer kan avvike fra land til land på grunn av navnerettigheter eller systemtilpasninger til det lokale markedet.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Bannister Downs meierianlegg
  • Produkter: Flowfresh
  • Markedssektor: Mat og drikke
  • Plassering: Northcliffe, Australia
  • År: 2018

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget