Historie

  • Vår Historie
  • Vår Historie 02

Vår historie

Flowcrete Norway AS er leverandør av epoxy-, polyuretan-, akryl- og vinylesterbelegg. Tradisjonelt sett har våre belegg i hovedsak vært brukt i industrien.

I takt med markedsutviklingen har Flowcrete de senere årene også markedsført en hel rekke forskjellige typer belegg til offentlige miljøer.

Vi har løsninger for de fleste gulv. Gå inn på Markeder og sjekk ut de forskjellige gulvløsningene vi kan levere. Et produktområde som har vært spesielt hurtigvoksende i Norge er belegg til P-hus. Flowcrete har utviklet et helt spesielt system for P-hus, Deckshield, som kan tilpasses etter behov.

Deckshield er en vanntett og miljøvennlig løsning til P-hus, som gir et lyst om moderne inntrykk. Flowcrete har hittil levert ca 500.000 m2 med Deckshied i Norge.

Flowcrete Group Ltd

Dawn Gibbins har, sammen med sin ektemann Mark Greaves, utviklet Flowcrete til å bli en av verdens største produsenter av herdeplastbaserte gulv.

Firmaets suksess har gitt Dawn en rekke utmerkelser, blant annet MEB for service til industrien i 1994 og tittelen årets foretningskvinne i 2003 av Veuve Clicquot.

Hun har også mottatt tittelen Pioneer to the Life of our Nation av Dronning Elisabeth II. Dawn har nå trukket seg ut av Flowcrete.

Flowcrete er i dag representert på alle kontinenter, med 30 salgskontorer og 8 fabrikker totalt. 

Flowcrete Norway AS har siden 2002 vært et datterselskap av Flowcrete Group Ltd.  

I april 2008 ble Flowcrete Group Ltd en del av RPM International Inc som er oppført på New York Stock Exchange.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget