Her deler vi svarene på de vanligste tekniske spørsmålene.

 

 

 • Tekniske spørsmål og svar
 • Hva er fordelene med akryl-gulvbelegg?

  Den største fordelen med akrylbaserte gulvsystemer i forhold til epoksy- eller polyuretanalternativene er at materialet raskt kan installeres og herdes, og ofte er herdet helt på bare én til to timer. Dette minimerer stillstandstid og produksjons- og inntektstap for kunden.

 • Hva er de hygieniske fordelene med fugefri terrazzo?

  Fugefri terrazzo er ikke-porøs og fri for fuger, noe som betyr at fuktighet ikke kan trenge gjennom overflaten. Dette forhindrer fremveksten av mikrober og gir en finish som er rask og enkel å rengjøre.

 • Er akryl-gulvbelegg enkelt å vedlikeholde?

  Akryl-gulvbeleggene legges ut på stedet for å unngå små hull som kan inneholde smuss og sporer. De har også høy UV-motstand og blir ikke sprø når de blir eldre, slik tilfellet er med epoksybaserte gulvbelegg.

 • Når er det nødvendig med avretting?

  Avretting brukes ofte på ujevne overflater som en måte å jevne ut overflaten til klargjøring av det endelige gulvbelegglaget. I tillegg til at avrettingen danner et slikt utjevningssjikt, gjør den det også lettere for underlaget og gulvflaten å holde sammen.

 • Hvorfor trenger jeg et gulvbeleggssystem med beskyttende hardplast i næringsmiddelanlegget mitt?

  Gulvet i et anlegg for bearbeiding av råvarer i næringsmiddelindustrien er utsatt for en rekke biprodukter fra matvarer som fett, oljer, blod, sukkerløsninger og naturlige syrer. Disse stoffene kan forårsake utallige skader på en ubelagt overflate, noe som kan føre til at den hygieniske og strukturelle sammenhengen til anlegget blir påvirket.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget