Vår service

  • Vår Service

VÅR SERVICE - Den komplette gulvpakke

Flowcrete tilbyr "den komplette gulvpakke" over store deler av verden, som i hovedsak omhandler følgende fem områder:

1. Gulvspesifikasjoner -

Flowcrete gir råd og service som er skreddersydd til dine individuelle behov. Vi tar hensyn til både estetiske og funksjonelle behov for å sikre installasjon av et gulvsystem som samsvarer med spesifikasjonene.

Bruk vår spesifikasjonsguide eller snakk med en av våre salgsrepresentanter, for å forsikre deg at du har valgt gulvet som er mest hensiktsmessig for ditt prosjekt.

2. Produktproduksjon-

Flowcrete produserer et stort utvalg av herdeplastbaserte gulvbelegg - og vi har gulvbelegg som kan passe til de fleste prosjekter. Våre produksjons- og lager fasiliteter finnes over hele verden, og vi kan derfor levere varer til våre kunder med svært kort leveringstid.

3. Materialleveranse -

Flowcrete har salgskontorer og fabrikker på seks kontinenter. Med et internasjonalt distribusjonsnettverk kan vi levere materialene der du trenger det.

4. Kunnskapsutvikling -

Vårt hensikt er å tilfredsstille kunnskapsbehovet slik at vi sikrer kvalitet i alle ledd når det gjelder valg og installasjon av våre produkter. Dette gjør vi ved å arrangere seminar og regelmessige kurs for gulvleggere som vi samarbeider med, for å forsikre oss om at de er sertifiserte, godkjente og oppdaterte på det siste innen våre produkter.

5. Nettverk av gulvleggere -

Våre gulvsystemer blir installert av godt opplærte, sertifiserte og godkjente gulventreprenører som tilbyr en enestående service. Vi kan sette deg i kontakt med en sertifisert gulventreprenør i ditt område for å sikre den beste utførelse av ditt gulvprosjekt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget