Inspirasjon

Velkommen til inspirasjonskatalogen vår! Her kan du utforske mer om produktene våre på en enkel og oversiktlig måte, få tips og hjelp eller ta en titt på det interessante inneholdet.

Gå f.eks inn i Comfort Zone og ta del i bilder og brosjyrer relatert til bare Comfort-gulv, alt innehold samlet på et og samme sted. Eller bestill prøver med noen få klikk. Vi fyller stadig på med mer innhold, så sjekk gjerne inn med jevne mellomrom. Enjoy your stay!

Gulvsystemer for parkeringshus

Gulvsystemer for parkeringshus

Deckshield gulvbelegg er egnet for parkeringsplasser - i parkeringskjeller, i mellomdekk og overliggende dekk ...
Finn ut mer…
Gråt ikke over spilt melk

Gråt ikke over spilt melk

De som eier og driver store matproduksjonsanlegg, trenger ikke lenger å bekymre seg for søl som ødelegger gulvene…
Finn ut mer…
Velkommen Til Din Komfortsone

Velkommen Til Din Komfortsone

Et Comfortgulv fra Flowcrete er den perfekte gulvløsningen for miljøer der god design må kombineres med komfort, hygiene, helse og enkelt vedlikehold…
Finn ut mer…

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget