Tjuvholmen Sjømagasin

  • Tjuvholmen Sjømagasin.jpg

Tjuvholmen Sjømagasin, Valgte Mondéco Terrazzo

Moderne restaurant og eksklusiv fiskebutikk på Tjuvholmen i Oslo.

Da Tjuvholmen Sjømagasin skulle velge gulv til sin nye restaurant var det viktig å finne et moderne, lyst og slitesterkt materiale som kunne legges inntil tregulv.

Valget falt på det eksklusive terrazzogulvet Mondéco fra Flowcrete.

Belegget er basert på epoxy blandet med biter av granitt og flint som slipes til en blank flate etter at epoxyen har herdet.

Restauranten har et moderne og litt røft uttrykk med bord i flere etasjer.

Gulvet ble installert våren 2009 og er lagt i ingangsparti, trapper og inntil tregulv som ligger lengre inn i restauranten.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Tjuvholmen Sjømagasin
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Fritid
  • Plassering: Norway
  • År: 2009

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget