Sorbet i Tromsø

  • Sortbet.jpg

Sorbet i Tromsø

Sorbet er en kles kjede med 12 egeneide Sorbet-butikker over hele landet. I tillegg leverer Sorbet klær til de fleste b.young-butikkene i hele Norge.

Sorbet er et moteriktig klesmerke som representerer det hotteste akkurat nå og det er derfor viktig at interiøret i butikkene er up to date. Da den nye butikken i Tromsø skulle ha nytt gulv var det da naturlig å se på nye måte å utforme gulvearealet på. Samtidig måtte belegget være slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Valget falt på Peran Comfort duo-colour fra Flowcrete Norway. Belegget er fleksibelt og gir god trinnlydsdemping. Innstallasjon er utført av vår samarbeidspartner i Tromsø, Blåmann Mur AS.

Leggingen av belegget utføres ved at to farger blandes på gulvet og gir et uttrykk som ligner på betong. Dette passer godt inn med stilen på interiøret ellers i butikken og eierne ble svært fornøyd med resultatet.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Sorbet i Tromsø
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Detaljhandel
  • Plassering: Norge, Norway
  • År: 2012

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget