Hamborg Buttikdrift

  • Hamborg Buttikdrif.jpg

Rustik, Hamborg Buttikdrift

Flowcrete Norway har vært valgt for et prosjekt på en eksklusiv menns klesbutikk - Hamborg, ligger i nye Kolbotn Torg kjøpesenter i Kolbotn sentrum.

Hamborg tilbyr herrekonfeksjon, fritidstøy, sko og tilbehør for menn. Vi tilby mote- og trendprodukter hvor det klassiske, tidløse og stilfulle dominerer, fra sterke merkevarer hvor kvalitet, håndtverk, passform og service står sentralt.

Hamborg Butikkdrift ønsket et lyst gulv, gjerne hvitt, men med et maskulint og esklusivt uttrykk - valget falt på Rustik Hvit Glamour. Steinteppebelegg i hvit Italiensk marmor.

Rustik er et epoksysystem, med innblanding av dekorativ natursten eller marmor. Systemet giver en tykkelse på mellom 8 og 12 mm. Natursten og marmor fås i 4-6 mm størrelse.

Rustik er velegnet til butikker, utstillingslokaler, korridorer, bilhaller og andre rom, som krever estetikk og slitesterke gulv.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Rustik, Hamborg Buttikdrift
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Detaljhandel
  • Plassering: Norway
  • År: 2008

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget