Forskningsparken

  • Forskningsparken.jpg
  • Forskningsparken2.jpg

Peran Comfort i Forskningsparken i Oslo

Forskningsparken i Oslo en katalysator for vekst. Forskningsparken ligger i Norges mest kunnskapstette område, mellom Blindern og Gaustad. Universitetet i Oslo, forskningsinstitutter og Rikshospitalet er nærmeste naboer og leietakere.

Forskningsparken tilbyr kontorer, laboratorier og møtesenter. Samlet areal er 57.000 kvm, og mer enn 2100 personer har sin arbeidsplass her.

I planleggingsfasen av bygget  ble arkitekten av StartupLab inspirert til å velge Peran Comfort fra Flowcrete Norway AS. Gulvsystemet passer fint inn i de hypermoderne lokalene og sammen med interiøret ellers. I StartupLab AS skal det utvikles nye selskaper og forretningsidéer med internasjonalt format. Med StartupLab styrkes Forskningsparkens posisjon som ledende arnested for nye vekstkraftige teknologibedrifter.

Betonmast Bygg Oslo har vært hovedentreprenør på prosjektet  og en av Flowcrete Norways største kunder i Oslo området, Norsk Epoxy AS, har installert Flowcrete produktene. I StartupLab sine kontorer  ble det installert ca 1000 kvm Peran Comfort, det største gulvet av sitt slag i verden!  I p-huset, som går over to plan, ble det installert ca 3000 kvm Deckshield.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Forskningsparken
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Utdanning
  • Plassering: Oslo
  • År: 2012

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget