Høgskulen

  • Høgskulen2.jpg
  • Høgskulen3.jpg
  • Høgskulen.jpg

Mondéco Compact på Høgskulen i Sogn og Fjordane

Statsbygg har bygget nytt sentralbygg ved  Høgskulen i Sogn og Fjordane, beliggende i Sogndal. Bygget vill gi høgskulen en selvstendig identitet på Fosshaugane Campus. Arealet er på totalt 7600 m2.

Det overordnede målet var å binde sammen de separate delene av høgskoleområdet. Dette løses ved å legge et langt smalt bygg inntil knutepunktene på øvre og nedre plan. Ved å la bygget fungere som bindeledd tilfører man ytterligere liv enn det romprogrammet alene ville skape.

Felles vrimleareal er plassert sentralt i den vertikale kommunikasjonsåren. Fra inngangen på nederste nivå kommer man inn i et åpent rom som går i hele byggets høyde. Det er i disse arealene på 1500 m2 at Flowcrete Norway har levert Mondéco Compact terrazzobelegg. Byggherren ønsket et lyst, slitesterkt gulv som samtidig var lett å vedlikeholde.

Mondéco Compact ble installert med et tilslag av en mix med 2/3 hvit marmor og 1/3 grå marmor. Belegget ble også installert i trapper og byggherren er svært fornøyd med resultatet

Prosjketdetaljer

  • Klient: Høgskulen i Sogn og Fjordane
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Fritid
  • Plassering: Norway, Norge
  • År: 2012

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget