Westfield London

  • westfield-london-01.jpg
  • westfield-london-05.jpg
  • westfield-london-04.jpg
  • westfield-london-03.jpg
  • westfield-london-02.jpg

Moderne parkeringsanlegg i kjøpesenter

Flowcrete har bidratt i oppføringen av Europa's største kjøpesenter noen sinne, Westfield London - som spiller en viktig rolle i utviklingen av området med en kostnadsramme på 19 milliarder kroner.  

Det nye senteret ligger i det populære Shepard's Bush området i vestre del av London, som forventes å kunne måle seg med Oxford Street, og inneholder et atrium for live opptredner, 265 butikker, 15 restauranter, kino og andre fornøyelsesaktiviteter.

Ny T-banestasjon, to bussterminaler og jernbane er også på plass som en del av den utvidede infrastrukturen i tilknytning til prosjektet.

Flowcrete's fargerike parkeringsbelegg, Deckshield, er installert i alle etasjer i senterets parkeringskjeller for å sikre at alle moteløver som strømmer til skal få en forrykende start på sin shopping-opplevelse.

Westfield's moderne og romslige parkeringsanlegg, med farget lys for merkering av ledige/opptatte plasser, valet parkering og ladestasjoner for elbil har totalt 4.500 parkeringsplasser fordelt over tre etasjer.

Deckshield var beskrevet for prosjektet ikke bare på grunn av det visuelle, men også for å bedre refleksjon av lys, hindre vanninntrenging i betongkonstruksjonen og redusere hvining fra bildekk. Deckshield har godbrannklassifisering og er tilgjengelig i mange dekorative farger. I tillegg gir det mulighet for å lage tydelige avgrensninger og informative tegn som hjelper til å bedre trafikkflyten.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Westfield London
  • Produkter: Deckshield
  • Markedssektor: Parkering, Detaljhandel
  • Plassering: London, England
  • År: 2008

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget