Tesla Norway AS

  • Tesla.jpg
  • Tesla2.jpg

Flowcrete hos Tesla i Oslo

Den kjente elbil leverandøren, Tesla, har åpnet showroom og servicesenter i Verkseier Furulundsvei på Alnabru i Oslo. Det nye senteret på Alnabru er Europas største og befinner seg i den flotteste bygningen i området. Store glassflater bryter med den øvrige lokale byggeskikken. Nærmeste nabo er firmaet Drømmekjøkkenet. Så her kan familien ta en tur for å få oppfylt to drømmer på en gang.

Bygget har en stor servicehall med vekstmuligheter og et lite showroom i forkant. Noe som er på tvers av Teslas prinsipp om å skille service fra de mer fancy konseptbutikkene. Men det viser at Tesla kan tilpasse seg den lokale virkeligheten og økonomiske realiteter. Det er i servicehallen på ca 400 kvm at Oslo Epoxybelegg AS har installert Flowseal EPW fra Flowcrete.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Tesla Norway AS
  • Produkter: Industribelegg
  • Markedssektor: Bil industri
  • Plassering: Oslo, Norway
  • År: 2012

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget