Anton Sport AS

  • Anton.jpg

Flowcrete hos Anton Sport på Strømmen Storsenter

Anton Sport, sportskjeden som åpnet sin første butikk på Colosseum Senter på Majorstua i Oslo i 1994, har siden 2010 åpnet stadig flere butikker rundt om i Norge. Anton Sport er butikken for den aktive forbrukeren som krever det lille ekstra og har som ambisjon å bli best på sportsutstyr i Europa.

Flowcrete Norway AS fikk være med på å prege innredningen i den nye butikken på Strømmen Storsenter med installasjon av epoxygulv. Det var vår samarbeidspartner Oslo Epoxybelegg som fikk jobben med å installere de ca 600 kvm med lyst grått, blank, flott Peran SL epoxybelegg. Resultatet ble strålende!

Prosjketdetaljer

  • Klient: Anton Sport AS
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Detaljhandel
  • Plassering: Norway
  • År: 2012

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget