Q-Park

  • Q Park.jpg

Deckshield, Parkeringsbelegg Q-Park, Kolbotn Torg

Flowcrete Norway har gjennomført et nytt prosjekt parkeringshus for Q-Park på Kolbotn Torg kjøpesenter.

Oppdragsgiver Q-Park ønsket et belegg lagt i deres spesialfarger, og i henhold til spesifikasjoner og retningslinjer for å ivareta estetikk og utseende.

Klienten valgte Flowcrete Deckshield Car Park System.

Lagt direkte på betongpåstøp, bortsett fra et par mindre områder med asfalt. I underetasjen ble det benyttet diffusjonsåpen løsning pga, vanntrykk i betongen.

Det ble benyttet to farger, spesifisert av Q-Park. Lys grå i kjøreganger, og antrasittgrå i gangarealer.

Oppmerking av piler, gangsoner etc. etter Q-Parks retningslinjer.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Q-Park
  • Produkter: Deckshield
  • Markedssektor: Parkering
  • Plassering:
  • År: 2009

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget