Sotra

  • Sortor.jpg

Deckshield P-husbelegg på 27.000 kvm i fjellhall på Sotra

Veidekke Entreprenør AS har stått for byggingen av parkeringsannlegget, som består av to haller med 3 etg. i hver hall. Massene som ble tatt ut av fjellet er fraktet til Straumsundet der det skal bygges ca 250 boliger med tilhørende kai- og småbåthavn.

Det er i forbindelse med bygging av dette parkeringsannlegg, på ca 27000 kvm inne i fjellet, at Flowcrete Norway AS har levert P-husbelegget Deckshield. Sartor senter har med dette fått et tidsriktig, moderne og lyst P-hus som gir god oversikt og sikkerhet for brukerne. 

Sotra Kystby er namnet på det området på Straume og Bildøy i Fjell kommune utenfor Bergen, som står ovenfor en omfattende byutvikling. Sartor Storsenter skal utgjøre kjernen i Sotra Kystby. Senteret bygges ut i etapper og den første delåpningen fant sted i november 2014. Hele utbyggingen av Sartor Storsenter er planlagt ferdigstilt høsten 2016.

For å gi plass til bl.a gågate, fortau og sykkelveier på utsiden av senteret er det bygget og åpnet et nytt parkeringsanlegg under bakken med plass til 1. 500 biler, som skal erstatte parkeringsplassene rundt senteret. Sartor senter har dermed fått det nest største parkeringsanlegget i regionen. Bare Bygarasjen i Bergen er større med sine 2265 parkeringsplasser.

Prosjketdetaljer

  • Klient: P-hus
  • Produkter: Deckshield
  • Markedssektor: Parkering
  • Plassering: Sotra
  • År: 2014

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget