The Broadway

  • westfield-bradford-thumb.png
  • broadway-case-study-01.jpg
  • broadway-case-study-03.jpg
  • broadway-case-study-02.jpg

Deckshield entrer scenen på Broadway

The Broadway, et 3 milliarders prosjekt i Bradford oppført av Westfield Corporation, åpnet i november 2015 med et mål om å skape liv i området, trekke fotballen inn i byen og sette Bradford på kartet som en av de største shoppingområdene i regionen.  

Et praktisk parkeringsanlegg var viktig for en effektiv og smidig drift. Et fem etasjers anlegg med 1.300 parkeringsplasser ble designet med fokus på sikkerhet og innbydende omgivelser for å bidra til et godt førsteinntrykk hos kundene.

Flowcrete har levert 8.000 m² Deckshield-belegg til utvendig toppdekke på the Broadway's fem etasjers parkeringsanlegg. Parkeringsdekket er utviklet spesielt for å tåle belastningene et eksponert dekke utsettes for samtidig som overflaten bevarer sin finish over tid.

I dette spesielle prosjektet ble MMA (metylmetakrylat)-belegget Deckshield Rapide ED brukt, et hurtigherdende belegg som muliggjør en betydelig forkortet stillstandsperiode. Deckshield Rapide ED selges i dag på det britiske markedet, mens vi i Skandinavia har lokalt tilpassede Deckshield-systemer.

I Deckshield Rapid ED benyttes et metylmetakrylat (MMA) additiv, som reduserer herdetiden betraktelig og gjør det mulig å ferdigstille prosjektet vesentlig raskere. En periode med kaldt vær under installasjonen av dekket kunne raskt ha skapt problemer, men på grunn av dette MMA systemets egenskaper kunne prosjektet fortsette som planlagt til tross for lave temperaturer.

Utbyggeren Westfield måtte også ta med i beregningene ved valg av system at det kunne oppstå forholdsvis stor bevegelse i konstruksjonen. En ekstra fleksibel membran ble valgt for å unngå at bevegelser i konstruksjonen skulle føre til sprekkdannelse i parkeringsdekket.

For an interactive project showcase of The Broadway head over to Flowcrete TV.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Westfield Corporation
  • Produkter: Car Park Decking
  • Markedssektor: Parkering
  • Plassering: Bradford
  • År: 2015

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget