Radiumhospitalet

  • Radiumhospitalet Images.jpg
  • Radiumhospitalet Images2.jpg
  • Radiumhospitalet Images3.jpg
  • Radiumhospitalet Images4.jpg

Deckshield Carpark belegg på ca 11 000 m2 på nye Radiumhospitalet

Det nye bygget på Radiumhospitalet,Forskningsbygget, er plassert med utsikt over Oslo by og fjord, med hensikt å skape et forskningsmiljø med lyse og attraktive rom i god kontakt med omgivelsene. Den sentrale plasseringen langs Ring 3 vil eksponere bygget for titusener av reisende hver dag.

P-huset
Forskningsbygget har fem etasjer under bakken. Radiumhospitalets parkeringshus utgjør de tre nederste etasjene. Totalt areal er på ca. 12 500 m2. Parkeringshuset er godt opplyst, det er oppvarmet, har to heiser og har kameraovervåking. Det er kort avstand til adkomstplassen og hovedinngangen til både Radiumhospitalet og Forskningsbygget. Parkeringshuset har 350 plasser. Av disse er ca. 100 avgiftsbelagte plasser for besøkende. Telleanlegget holder rede på hvor mange plasser som er benyttet av ansatte og besøkende til enhver tid.

Det er i dette moderne p-huset at Flowcrete har installert ca 11 000 m2 av det vanntette, lyse og slitesterke p-hus belegget Deckshield. Gulvet bestod av betong gulv på grunn og betong på etasjeskille, totalt ca 11.700 m². Dekket var i god stand, men det var noen skader i betongen på gulv på grunn. Deckshield Carpark ID ble installert på etasjeskillere og innvendige kjøreramper, totalt ca 7.800 m. Denne løsningen har et lyst og estetisk tilfredsstillende utseende samtidig som den er vanntett og fleksibelt. På utvendig kjørerampe ble Deckshield Carpark ED installert, totalt ca 300 m². Dette er et UV- stabil, lyst belegg som legges med det slitesterke tilslaget Dynagrip. Gulv på grunn, totalt ca 3.600 m, ble påført Deckshield Carpark maling, en diffusjonsåpen løsning som passer godt på et slikt dekke.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Radiumhospitalet
  • Produkter: Deckshield
  • Markedssektor: Parkering
  • Plassering: Oslo
  • År: 2014

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget