Castello Banfi

  • Namnlöst-1.jpg
  • Namnlöst-2.jpg

Gulv som oppfyller kravene fra Castello Banfi, produsent av velsmakende vin

Castello Banfi er en ledende italiensk vinprodusent med base i Toscana. Produsenten av den velsmakende vinen har fått en pålitelig gulvløsning som lever opp til de spesielle driftsforholdene. 

Castello Banfi, som nylig ble kåret til årets vinprodusent, valgte et gulvbelegg som er slitesterkt og lett å rengjøre, til et viktig rom der vintønner lagres og besøkende oppholder seg for å oppleve produksjonsprosessen på nært hold. 

Flowfresh ble installert i en tykkelse på 6 mm. Flowfresh er et antibakterielt, selvutjevnende og polyuretanbasert funksjonelt belegg med Polygiene®. Resultatet er en ny generasjon av antimicrobiale gulvbelegg.

Tommaso Bucci, Castello Banfis tekniske sjef, uttrykte glede over det ferdige gulvet og berømmet både gulvinstallatøren og Flowcrete etter ferdig utført jobb.

 

*Navnene på Flowcretes produkter og systemer kan avvike fra land til land på grunn av navnerettigheter eller systemtilpasninger til det lokale markedet.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Castello Banfi
  • Produkter: Flowfresh
  • Markedssektor: Mat og drikke
  • Plassering: Italia
  • År: 2003

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget