Brooklyn Brewery

  • Brooklyn Brewery_web 2.jpg
  • Brooklyn Brewery_web 3.jpg
  • Brooklyn Brewer_web 1.jpg
  • Brooklyn Brewery_web 4.jpg
  • Brooklyn Brewery_web 5.jpg

Det ikoniske bryggeriet Brooklyn Brewery velger Flowfresh

Da ikoniske Brooklyn Brewery skulle gjennomføre en omfattende renovering av produksjonsanleggene, ble Flowcrete i USA valgt som gulvleverandør. Gulvarealet i prosjektet utgjorde så mye som 800 m2.

Valget falt på Flowcretes holdbare og sklisikre Flowfresh gulvsystem, som ble installert i bryggeriets viktigste produksjonslokale. Et påfølgende toppbelegg med 100 % epoxy ble valgt for å få ytterligere kjemisk motstand mot krevende bryggeriforhold.

Krevende miljø

For å omdanne malt, humle, gjær og vann til et drikkeferdig øl kreves det svært høy varme. Varmen bidrar til å frigjøre enzymer og til å fremkalle alkohol. Maltet blandes i temperaturer så høye som 100 °C. Noe som fyller produksjonslokalene med en søt duft, som verdsettes av både ansatte og alle gjestene som besøker bryggeriet hver uke. Under bryggeprosessen varierer temperaturen fra 18 grader til kokepunktet.

Et Flowfresh-belegg er svært holdbart og har utmerkede termiske egenskaper. Dette gjør materialet ideelt for installasjoner i områder utsatt for ekstremt høye temperaturer, eller i miljøer der gulvet er utsatt for uregelmessig, varmt søl og varm vask.

Hygienisk og fugefri gulvløsning

Flowfresh er et fugefritt belegg, noe som betyr at det ikke er fuger og kanter som kan sprekke, og som gjør at belegget effektivt kan forhindre at smuss og bakterier trenger inn i vanskelig tilgjengelige fuger. Ved hjelp av teknologi basert på bruk av naturlige sølv ioner reduserer Flowfresh bakterieinnholdet i overflaten med opp til 99%.

 

*Navnene på Flowcretes produkter og systemer kan avvike fra land til land på grunn av navnerettigheter eller systemtilpasninger til det lokale markedet.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Brooklyn Brewery
  • Produkter: Flowfresh
  • Markedssektor: Mat og drikke
  • Plassering: New York, United States
  • År: 2017

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget