Om Flowcrete

  • Om Flowcrete
  • Om Flowcrete

Om Flowcrete - verdensleder innen fugefrie gulv...

Flowcrete har vært dedikert til forskning, utviklingen og innovasjon av høykvalitets gulvbelegg i over 30 år. Vi arbeider globalt, i henhold til våre grunnleggende målsetninger, om å perfeksjonere produktene og gi den beste servicen. Samtidig som vi motiverer våre medarbeidere til å yte sitt beste...

Som verdensledende leverandør av herdeplastbaserte gulvbelegg med produksjonsenheter i hele Europa, Nord- og Sør Amerika, Asia og Afrika, et globalt serviceteam og investeringsgruppen RPM i ryggen, leverer vi den samme kvalitet og service over hele verden.

Vi produserer et stort antall forskjellige løsninger som dekker mange behov og inkluderer:

Vi ønsker å ligge i forkant av våre konkurrenter ved å være en pioner innen produksjon av mer miljøvennlige gulv. Dette er grunnlaget for vår miljøprofil.

Vår internasjonale kundegruppe består blant annet av NASA, Lufthansa Technik, BAA, Nestlé, Kraft, Coca-Cola, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Jaguar, Bentley, BP, LG, Sony, Wembley Stadium, O2 Arena, samt Dubai-, Kuala Lumpur- og Hong Kong internasjonale flyplasser.

Vi er svært opptatt av å levere riktige løsninger og ha et nettverk av profesjonelle utførende entreprenører som leverer feilfrie gulv hver gang.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget