Norrøna

  • Norrøna, Norway (1) EDIT.jpg

Norrøna valgte Flowcrete igjen på CC VES

Norrøna Concept Store har åpnet en ny stor butikk på 205 kvm på CC Vest butikksenter på Lysaker i Akershus. Norrøna valgte også her å gå for en duo-colour gulvbeleggløsning fra Flowcrete.

Dette er en lignende løsning som den de installerte da de åpnet sin butikk på Strømmen Storsenter i 2012. Norrøna har funnet et gulv som passer godt inn med deres profil og som matcher deres kravspesifikasjon til gulvbelegg som er velfungerende i butikker.

Ønsket var et relativt nøytralt gulv som kunne fremheve de fargerike klærne og utstyret butikken selger. Gulvbelegg måtte være slitesterkt og samtidig kunne vedlikeholdes på en enkel måte.

Valget falt på polyuretanbelegg som er installert som en duo-colour løsning på hele arealet. To fargenyanser er mikset sammen på gulvet slik at det gir et uttrykk som ligner på betong.

Polyuretanbelegg har en silkematt finish og passer ideelt inn i et minimalistisk, moderne miljø. Velegnet for gulv i butikker, varehus, supermarkeder, restauranter, sykehus og skoler.

Prosjketdetaljer

  • Klient: Norrøna
  • Produkter: Offentlige Miljøer
  • Markedssektor: Detaljhandel
  • Plassering: Lysaker, Akershus
  • År: 2013

Siste prosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (også kjent som piksler eller nettvarder) for å hjelpe din opplevelse (som å se videoer), samt «ytelseskapsler» for å analysere ditt bruk av dette nettstedet og for å bistå i markedsføringsaktiviteter.  Hvis du klikker på «Aksepter alle informasjonskapsler»-knappen eller fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du i å sette første- og tredjepartsinformasjonskapsler på din enhet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å oppdatere dine nettleserpreferanser.  For mer informasjon om hvordan vi bruker Informasjonskapsler, les våre retningslinjer for personvern for tredjeparter.

Aksepter alle informasjonskapsler

Forbli innlogget